Top

Speedminton® .... Sla je slag. ANYWHERE.ANYTIME!

HERFST VOORDEEL! Met de hele familie aan de slag ..veel plezier!
Speedminton® F700 Family Special
-26%. Bespaar € 30,00!

Speedminton® F700 Family Special

Een uitgebreide en voordelige Speedminton® set voor de hele familie.
De Speedminton® S700 met een Junior set.
€ 115,00 € 85,00


        vinkje GRATIS verzending vanaf € 30 (NL)   vinkje Vóór 17.00 uur besteld, morgen in huis vinkje Veilig betalen vinkje Levering in Nederland en België
Wat is Speedminton?


„Der Ferrari des Racketsports.“
 (T-Online) 
                                      

„Bye bye birdie, hello Speedminton!“ (New York Times)

Speedminton® is marktleider in Crossminton produkten.

Speedminton® combineert het beste van tennis, squash en badminton tot een nieuwe sport dat altijd en overal kan worden gespeeld: Crossminton

Het spel is heel eenvoudig op te zetten en er is geen net vereist; het veld bestaat uit twee vierkanten van 5,5 x 5,5 meter met een afstand van 12,8 meter ertussen. De Speeder® (naam van onze shuttles) is ontworpen voor binnen en buiten spelen. Het is kleiner en zwaarder dan de shuttles die in het traditionele badminton worden gebruikt. Het vliegt stabiel in de wind, is waterbestendig en kan in het donker met Speedlights worden verlicht.

Crossminton is heel gemakkelijk te leren en binnen een mum van tijd heb je de slag te pakken en speel je snelle en lange rally's.

Recreatief wordt het spel gespeeld op het strand, in de achtertuin, in een park, op een parkeerplaats en op grote vlakke buitenruimten.
Voor degenen die een wedstrijd willen spelen, hebben we de Easy Court gemaakt, die eenvoudig is uit te zetten. De twee vierkanten van 5,5 x 5,5 meter (het speelveld) worden binnen enkele seconden uitgezet op een afstand van 12,8 meter. Voor een wedstrijd zijn vaste regels.

Een wedstrijd biedt veel plezier voor spelers van alle leeftijden en kan worden gespeeld in enkel- en dubbelspel.

Of het nu op het strand is, in het park of op straat ... ga lekker naar buiten en sla je slag met Speedminton®!

Speeder®- het geheim


De Speeder is speciaal ontwikkeld voor "outdoor fun". Ze zijn kleiner en zwaarder dan de traditionele badminton shuttle en daardoor windbestendig tot windkracht 4.
De diverse speeders hebben verschillende gewichten en snelheden zodat in elke situatie en omstandigheid de juiste Speeder beschikbaar is.
De Fun Speeder is speciaal voor kinderen en training.
Met de Match Speeder worden officiële wedstrijden gespeeld.
De Cross Speeder is uitermate geschikt voor grotere afstanden, op het strand of in een park.
De speciale Night Speeder maakt het ook mogelijk om in het donker te spelen. Blackminton® geeft een extra bijzondere en spannende dimensie aan het spel. Ideaal dus voor jouw (bedrijfs)feest.

De Speedminton® Speeder is gepatenteerd en daardoor ongeëvenaard in kwaliteit en unieke eigenschappen.

FUN


Twee rackets en een Speeder, meer is eigenlijk niet nodig om samen met familie of vrienden plezier te hebben. ANYWHERE. ANYTIME!

Kom snel in beweging en sla nu je slag in onze shop.

Speed it!