Sla je slag in de officiële Speedminton® webshop van NL en BE.
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
En nog meer .... / Speedminton® clinic
Verfris je vereniging met opwinding: Ontdek de Speedminton Clinic voor Jouw Leden!

Beste Sport(er)(vereniging),


Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je leden te blijven boeien en vernieuwen. Daarom introduceren we graag de spannende wereld van Speedminton - een unieke racketsport die jouw vereniging en haar leden naar nieuwe hoogten van plezier, samenhorigheid en beweging zal brengen. Door een op maat gemaakte Speedminton Clinic aan te bieden, bied je je leden een verfrissende ervaring die hen enthousiast en betrokken zal houden.

Waarom kiezen voor onze Speedminton Clinic?


â–şVernieuwing en Diversiteit: 
Het introduceren van Speedminton in jouw vereniging voegt een dynamisch en opwindend element toe aan jullie aanbod. Dit zorgt ervoor dat leden enthousiast blijven en iets nieuws hebben om naar uit te kijken.

â–şBuitenplezier op zijn best: 
Onze clinics worden zoveel mogelijk buiten gehouden, wat een welkome afwisseling kan zijn van de gebruikelijke activiteiten binnen. Leden kunnen genieten van de frisse lucht terwijl ze actief bezig zijn en nieuwe vaardigheden leren.
Is er geen mogelijkheid om de activiteit buiten te houden dan kan de clinic ook indoor worden gehouden.

â–şTeamwerk en Samenwerking: 
Speedminton stimuleert samenwerking en teamwerk, waarbij leden elkaar aanmoedigen en strategieën bedenken om de speeder soepel over het speelveld te laten gaan. Dit versterkt de band tussen leden en verbetert hun sociale interactie.

â–şToegankelijk voor Iedereen: 
Of je vereniging nu ervaren spelers of beginners herbergt, onze instructeurs passen zich aan het niveau van de groep aan. Dit maakt de Speedminton Clinic geschikt voor alle leden, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

â–şVaardigheden voor het Leven: 
Speedminton leert niet alleen racketsportvaardigheden, maar verbetert ook focus, hand-oog coördinatie en snel denken. Deze vaardigheden zijn overdraagbaar naar andere aspecten van het dagelijks leven.

Wij geloven dat onze Speedminton Clinic een waardevolle toevoeging kan zijn aan jullie vereniging. Het zal niet alleen zorgen voor nieuwe activiteiten en opwinding, maar ook bijdragen aan het creëren van gedenkwaardige momenten en sterke banden tussen jullie leden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe Speedminton jouw vereniging kan verfrissen!

Met sportieve groeten,
SpeedmintonPointAlle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om uw bezoek te optimaliseren, we slaan geen persoonlijke gegevens op.